Page 5 of 34 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 332
  1. #41
    Sarsik
    Sarsik is offline
    Guest
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    eless, i have the same problem like you, when i start the First.bat i get error: cannot find the X3.dll (do i need to put the X3.dll in any windows file?)
    and when i start the bot it get closed from windows.i already installed netframework 4 and i also tried the compatility mode because i use win7.
    u need to put all files into argo folder or in any folder? i tried both.. still same errors. Could you explain step by step what do you do. Whitch dir you extract files??

  2. #42
    solkiel
    solkiel is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    i did what Gabot told me to do i run now the "Starthere.bat" as an administrator (i already downloaded microsoft framework .4) but a new problem came out

    this is what i got :

    regsvr32

    the module x3.dll failed to load

    make sure the binary is stored at the specified path or debug it to check for problems with the binary or dependent .DLL files.

    the specified module could not be found


    any help pls sir

  3. #43
    eless
    eless is offline
    Guest
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    first install netframeworks 4 --> reboot
    i did all files (X3.dll, first.bat, yargo.exe) in argo folder
    make first.bat + yargo.exe in compatility mode (win xp service pack 3) when u use win7
    start the first.bat as admin -> should be registerstart argo online, run yargo.exe -> finish
    Last edited by eless; 2011-06-17 at 03:58 PM.

  4. #44
    Sarsik
    Sarsik is offline
    Guest
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    when i start first.bat i have a error window: cant load x3.dll ????????????

  5. #45
    Uzumi
    Uzumi is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    about autoloot i've made a AutoIt script to pickup item every 500Milliseconds.

    sleep(10000)
    while WinExists ("ARGO")
    Send("{SPACE}")
    Sleep (500)
    wend
    btw, can you make an option about "Background mode" ?

    Some Info: Max Speed is 25 (30maybe) after tose value you got Rollback.
    After Zoom: 85 you lost of sigh some mobs.
    Last edited by Uzumi; 2011-06-17 at 06:25 PM.

  6. #46
    Gabot
    Gabot is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Sarsik and solkiel ... i don't know why you have such errors loading the dll

    If you have seven x64 you can try to modify the bat with :

    %systemroot%\SysWoW64\regsvr32.exe c:\xxx\x3.dll

    (replace xxx by the path of the x3.dll directory on you computer)
    Last edited by Gabot; 2011-06-17 at 07:40 PM.

  7. #47
    solkiel
    solkiel is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Gabot View Post
    Sarsik and solkiel ... i don't know why you have such errors loading the dll

    If you have seven x64 you can try to modify the bat with :

    %systemroot%\SysWoW64\regsvr32.exe c:\xxx\x3.dll

    (replace xxx by the path of the x3.dll directory on you computer)
    damn dude this really works now i edit the .bat file (as notepad) and copy what you told me..... thanks sir really helps

  8. #48
    donthebob
    donthebob is offline
    Guest
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hello, this bot works fine, only problem is that the auto pick up wont work.
    is it because of the melee class or what could be the solution?

  9. #49
    dreddlordex
    dreddlordex is offline
    Guest
    Join Date
    2011 Apr
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Argo Bot new Files

    Hi Ive read the replies to this post that there is Yargo2? The link on page 1 gives me the YArgo.exe file, which I'm having problems with. The fix installed fine, but whenever I start the bot up my HP, MP, and core values are set to 0, ergo it keeps on using pots everytime I take damage. Im not a computer whiz or anything, so maybe Im just doing something wrong here? O_o

  10. #50
    yizheng
    yizheng is offline
    Awesome to the MAX yizheng's Avatar
    Join Date
    2010 Aug
    Posts
    743
    Thanks
    124
    Thanked 728 Times in 187 Posts
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by Uzumi View Post
    about autoloot i've made a AutoIt script to pickup item every 500Milliseconds.



    btw, can you make an option about "Background mode" ?

    Some Info: Max Speed is 25 (30maybe) after tose value you got Rollback.
    After Zoom: 85 you lost of sigh some mobs.
    yeah. the limits are pretty stupid. i couldn't figure a way to send in background mode. i did figure out the range of mob/npc view is 175, but it did not work properly with zoom.


    Quote Originally Posted by donthebob View Post
    hello, this bot works fine, only problem is that the auto pick up wont work.
    is it because of the melee class or what could be the solution?
    i set the defualt key to pick up is "`" check your ingame options under "others" it should be there.


    Quote Originally Posted by dreddlordex View Post
    Hi Ive read the replies to this post that there is Yargo2? The link on page 1 gives me the YArgo.exe file, which I'm having problems with. The fix installed fine, but whenever I start the bot up my HP, MP, and core values are set to 0, ergo it keeps on using pots everytime I take damage. Im not a computer whiz or anything, so maybe Im just doing something wrong here? O_o
    hi, try opening it with "Admin rights" right click = run as admin etc.


    Updated bot:

    -added buff and some small config
    -also added test CastTime, i want people to test if it works out properly to fix the skill freeze bug. its a crappy solution at the moment but meh

  11. The Following User Says Thank You to yizheng For This Useful Post:


Page 5 of 34 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Visitors found this page by searching for:

argo bot download

argo online hacks

argo bots

yargo bot

bot argo

bot argo online

ARGO online speedhack

argo online speed hack

бот для argo

argo online bot download

argo online bot program

бот для argo onlineARGO online ботargo hacksargobotargo speed hackbot for argo onlineargo botyargo.exebot for ARGOhack argoARGO online botsбот для арго онлайнargo ботargo online yargo

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •