Page 7 of 34 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 61 to 70 of 332
  1. #61
    nassim
    nassim is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    7
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    problem

    when I start yargo.exe it doesnt work.
    When i run as admin the . bat file it say that :
    the module x3.dll failed to load

    make sure the binary is stored at the specified path or debug it to check for problems with the binary or dependent .DLL files.

    the specified module could not be found
    I tried to modify the .bat like gabot said... and i copy this: C:\Windows\System32\regsvr32.exe C:\alaplaya\ARGO\argo bot\X3.dll
    now when i start it said that :
    the module "C\alaplaya\ARGO\argo" failed to load

    make sure the binary is stored at the specified path or debug it to check for problems with the binary or dependent .DLL files.

    Then i search what was regsvr.exe i found it here :C:\Windows\System32.
    when i tried to run it it said : to write a module i have to enter a binary name.
    use: regsvr32 [\u][\s][\n][\i[command]]
    Name_of_DLL
    \u-some thing
    \s-some thing
    \i-some thing
    \n-some thing

    I am using windows vista any help??

  2. #62
    yizheng
    yizheng is offline
    Awesome to the MAX yizheng's Avatar
    Join Date
    2010 Aug
    Posts
    743
    Thanks
    124
    Thanked 728 Times in 187 Posts
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by zolo View Post
    Hi,

    i have another question. Is the bot meant to recognize the maximum amount of mana and hp? because no matter how many hp i have it pops healthpots on cooldown an manapots as well
    the bot is suppose to read " Your characters current HP " i made a example on how it should works with the auto heal at my first post.

    Quote Originally Posted by Michii19 View Post
    "Bot" work fine.

    but i have 2 problem.. the bot spam the healpot key all the time.

    the other is: the "bot" tab to fast, he pull to fast more enemys and the other enemy is not dead.

    how can i fix this problem ?

    thanks bro

    hm the bot should be able to read your game memory. i do not know if this will run under 32 bit. because it should be able to read if your char is attacking or not, same goes for hp/mp

    Quote Originally Posted by nassim View Post
    when I start yargo.exe it doesnt work.
    When i run as admin the . bat file it say that :
    the module x3.dll failed to load

    make sure the binary is stored at the specified path or debug it to check for problems with the binary or dependent .DLL files.

    the specified module could not be found
    I tried to modify the .bat like gabot said... and i copy this: C:\Windows\System32\regsvr32.exe C:\alaplaya\ARGO\argo bot\X3.dll
    now when i start it said that :
    the module "C\alaplaya\ARGO\argo" failed to load

    make sure the binary is stored at the specified path or debug it to check for problems with the binary or dependent .DLL files.

    Then i search what was regsvr.exe i found it here :C:\Windows\System32.
    when i tried to run it it said : to write a module i have to enter a binary name.
    use: regsvr32 [\u][\s][\n][\i[command]]
    Name_of_DLL
    \u-some thing
    \s-some thing
    \i-some thing
    \n-some thing

    I am using windows vista any help??
    hi, i got another solution.

    copy X3.dll into "C:" folder.
    then go to start and enter "cmd", should pop up a command prompt.
    type in " cd/ " , it should look like "C:\>" after
    now type in " regsvr32.exe X3.dll "

    should be able to register successfully.
    Last edited by yizheng; 2011-06-29 at 10:38 PM.

  3. #63
    Michii19
    Michii19 is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Okay i know my problem now.
    The bot dont search my Max. HP/MP/Core.
    I think the bot dont read my Memory.

    i hope you can help me !! i have windows 7 64

  4. #64
    yizheng
    yizheng is offline
    Awesome to the MAX yizheng's Avatar
    Join Date
    2010 Aug
    Posts
    743
    Thanks
    124
    Thanked 728 Times in 187 Posts
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by Michii19 View Post
    Okay i know my problem now.
    The bot dont search my Max. HP/MP/Core.
    I think the bot dont read my Memory.

    i hope you can help me !! i have windows 7 64
    have you tried admin mode? right click run as admin

  5. #65
    Michii19
    Michii19 is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by yizheng View Post
    have you tried admin mode? right click run as admin
    yes i have.
    but dont work.

  6. #66
    nassim
    nassim is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    7
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    new problem now...

    Now an error box pop and it said
    : the module X3.dll is load but the call to the DllRegisterServer dont work with the error code 0x80070005

    edit:

    now when i do right clik and run as admin there is no error box but the folder disapear quickly like 0.5 second after^^
    Last edited by nassim; 2011-06-30 at 08:51 AM.

  7. #67
    Pempas
    Pempas is offline
    Guest
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hy,

    ty for the good work.
    I have bug in the newest version. When I am attacking, and have many mobs on me, the program won't stop when I press F5. When I try to use the chat, will the chat be spammed with numbers.


    best regards

  8. #68
    yizheng
    yizheng is offline
    Awesome to the MAX yizheng's Avatar
    Join Date
    2010 Aug
    Posts
    743
    Thanks
    124
    Thanked 728 Times in 187 Posts
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by nassim View Post
    Now an error box pop and it said
    : the module X3.dll is load but the call to the DllRegisterServer dont work with the error code 0x80070005

    edit:

    now when i do right clik and run as admin there is no error box but the folder disapear quickly like 0.5 second after^^
    ...wha...what do you mean by folder disapear ..




    Quote Originally Posted by Pempas View Post
    Hy,

    ty for the good work.
    I have bug in the newest version. When I am attacking, and have many mobs on me, the program won't stop when I press F5. When I try to use the chat, will the chat be spammed with numbers.


    best regards
    thanks i'll check it out

  9. #69
    nassim
    nassim is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    7
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    z

    when i run as admin the folder, the windows command appear and disappear quickly.
    When i run by clik 2 times it said the error code 0x800...

  10. #70
    yizheng
    yizheng is offline
    Awesome to the MAX yizheng's Avatar
    Join Date
    2010 Aug
    Posts
    743
    Thanks
    124
    Thanked 728 Times in 187 Posts
    Rep Power
    8
    updated:
    - added a test auto save config when the bot closes ( let me know if this works )
    - added 2nd healing pot function( for people who might want to use 2 potions to heal, the instant and normal one) Alt 0 & 9
    - some fixes

Page 7 of 34 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Visitors found this page by searching for:

argo bot download

argo online hacks

argo bots

yargo bot

bot argo

bot argo online

ARGO online speedhack

argo online speed hack

бот для argo

argo online bot download

argo online bot program

бот для argo onlineARGO online ботargo hacksargobotargo speed hackbot for argo onlineargo botyargo.exebot for ARGOhack argoARGO online botsбот для арго онлайнargo ботargo online yargo

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •