Page 13 of 34 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 121 to 130 of 332
  1. #121
    fedup2002002
    fedup2002002 is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jul
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    Thanks to all who help me resolve my issues directly (response to my queries) and indirectly (posing questions so that i know i am not the only one experiencing the errors). I managed to get the bot working. No the only issue i have is that the bot keeps tabbing between mobs (i.e. attacking once then tabbing and attacking another), resulting in aggroing multiple enemies at once and dying as a result. I dont know if it is a result of my class (Chaser) and not having a "pull" weapon at the moment, or due to my lag... Will review the posts in this thread and do a little experimentation first.

  2. #122
    DoNatz
    DoNatz is offline
    Member-in-training
    Join Date
    2010 Dec
    Posts
    75
    Thanks
    3
    Thanked 32 Times in 18 Posts
    Rep Power
    0
    would be nice of you to post how you managed to get the bot working
    to come to your new problem, im experiencing it too (sholar) but i want it to do that because i like aoe leveling xD

    //edit:
    btw argo patched today, in order to make the bot work again after the patch just download the argo.exe from first site and replace it again
    Last edited by DoNatz; 2011-07-21 at 11:32 AM.

  3. #123
    fedup2002002
    fedup2002002 is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jul
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by DoNatz View Post
    would be nice of you to post how you managed to get the bot working
    to come to your new problem, im experiencing it too (sholar) but i want it to do that because i like aoe leveling xD

    //edit:
    btw argo patched today, in order to make the bot work again after the patch just download the argo.exe from first site and replace it again
    Replaced Argo.exe

    Problem: Started game, Crashed during loading.
    Fix: reinstall

    Problem:At character selection screen, character appeared as a shadow. Cannot select and cannot start game.
    Fix: downgraded to version 43, character appeared.

    Problem: Downloaded Crash fix and Yargo. Can't get x3 installed (error appeared when I ran the "first....bat")
    Fix: disabled UAC, X3 was installed.

    Problem: Ran program, ran Yargo. Error popped up saying "argo cannot be detected"
    Fix: Replaced Argo.exe

    Problem: Tabbing Enemies.
    Fix: ?? (Just got back from work, figuring out now

    Basically all i did was to take all the replies to other forumers and applied it. Many reinstallations required.

  4. The Following 2 Users Say Thank You to fedup2002002 For This Useful Post:


  5. #124
    DoNatz
    DoNatz is offline
    Member-in-training
    Join Date
    2010 Dec
    Posts
    75
    Thanks
    3
    Thanked 32 Times in 18 Posts
    Rep Power
    0
    thanks ^^ not that i need it, but others may need it

  6. The Following User Says Thank You to DoNatz For This Useful Post:


  7. #125
    yizheng
    yizheng is offline
    Awesome to the MAX yizheng's Avatar
    Join Date
    2010 Aug
    Posts
    743
    Thanks
    124
    Thanked 728 Times in 187 Posts
    Rep Power
    8
    thanks for helping people out DoNatz.

    fedup2002002, i've copied the list you've made and posted it on the first topic so thanks. about the tabbing. is your char tabbing before you hit the mob?

  8. The Following User Says Thank You to yizheng For This Useful Post:


  9. #126
    DoNatz
    DoNatz is offline
    Member-in-training
    Join Date
    2010 Dec
    Posts
    75
    Thanks
    3
    Thanked 32 Times in 18 Posts
    Rep Power
    0
    the bot sometimes even keeps tabbing when the char is already casting a skill, but as i said i lite it that way cuz im aoe class
    may suck for other classes tho, so if you write a fix please let ppl choose which way they want to use ^^

  10. #127
    gunman6913
    gunman6913 is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    9
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    OH ohhh...a problem occur sir yizheng.. is says "Failed to open Argo"..the bot is not working anymore,,

    I just updated the argo and eventually the bot is not working anymore

  11. #128
    yizheng
    yizheng is offline
    Awesome to the MAX yizheng's Avatar
    Join Date
    2010 Aug
    Posts
    743
    Thanks
    124
    Thanked 728 Times in 187 Posts
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by gunman6913 View Post
    OH ohhh...a problem occur sir yizheng.. is says "Failed to open Argo"..the bot is not working anymore,,

    I just updated the argo and eventually the bot is not working anymore
    hi, its already mentioned by DoNatz, redownload the Argo.exe in my first post and replace it with the updated version. it should fix it

  12. #129
    gunman6913
    gunman6913 is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jun
    Posts
    9
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    thnx bro..!

  13. #130
    elimination
    elimination is offline
    New member
    Join Date
    2011 Jul
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Which class do you guys think is the best to bot with?

Page 13 of 34 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Visitors found this page by searching for:

argo bot download

argo online hacks

argo bots

yargo bot

bot argo

bot argo online

ARGO online speedhack

argo online speed hack

бот для argo

argo online bot download

argo online bot program

бот для argo onlineARGO online ботargo hacksargobotargo speed hackbot for argo onlineargo botyargo.exebot for ARGOhack argoARGO online botsбот для арго онлайнargo ботargo online yargo

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •