Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    vampire296
    vampire296 is offline
    Guest
    Join Date
    2013 Jan
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Rep Power
    0

    AutoIT bot for RO2

    This is a simple code to bot for RO2
    it's work for me~
    but you can try to modify it to get your code also~


    Code:
    Global $Paused
    HotKeySet("{PAUSE}", "TogglePause")
    HotKeySet("{ESC}", "Terminate")
    
    WinWaitActive("Ragnarok Online2 - Legend of The Second","")
    
    ;~ Local $pos = MouseGetPos()
    ;~ MsgBox(0, "Mouse x,y:", $pos[0] & "," & $pos[1])
    
    
    Local $mobs
    Local $HP
    send("{TAB}")
    Do
       $mobs = PixelGetColor(688, 164)
       $HP = PixelGetColor(517, 164)
       if Not($HP == 8506130) Then
    	  send("{9}")
       EndIf
       
       ;~    MsgBox(0, "The decimal color is", $var)
       ;~    MsgBox(0, "The hex color is", Hex($var, 6))
       if ($mobs == 1313537) Then
    	  send("{TAB}")
    	  Sleep(500)
    	  Send("{1}")
    	  Sleep(500)
       Else
    	  Send("{1}")
    	  Sleep(500)
       EndIf
    until 1=2
    
    
    
    
    Func TogglePause()
        $Paused = Not $Paused
        While $Paused
            Sleep(100)
            ToolTip('Script is "Paused"', 0, 0)
        WEnd
        ToolTip("")
     EndFunc
     
     Func Terminate()
        Exit 0
    EndFunc

  2. The Following 3 Users Say Thank You to vampire296 For This Useful Post:


  3. #2
    tbsc
    tbsc is offline
    Guest
    Join Date
    2013 Jan
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0


    set display resolution = ?

    thank you very musch

  4. #3
    dazerk
    dazerk is offline
    Guest
    Join Date
    2013 Jan
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    After bypassing hackshield, I still cannot send any keys or click to the game. What am I missing?

  5. #4
    carrotboy
    carrotboy is offline
    Guest
    Join Date
    2013 Jan
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for releasing your source. It is a good template to start with.

    dazerk,
    u may try to compile the script into an application, then run the application as admin.

  6. #5
    daywrecker
    daywrecker is offline
    New member
    Join Date
    2013 Jan
    Posts
    11
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    what if you want it to work only on the 2nd client running in the background? whats the code for that?

  7. #6
    cyberic
    cyberic is offline
    Guest
    Join Date
    2013 Feb
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hey guys,

    I've tried numerous way to try to get this bot working.
    Weird thing is when I tried
    Send("{Tab}") it's not working at all in the game, tried using the AutoIt as administrator and also the RO2 as well.

    To no avail, it didn't work either way.

    I will look into it more later.

    In the mean time anyone has any idea to get it working?

    Thanks.

  8. #7
    arrahman
    arrahman is offline
    New member
    Join Date
    2013 Feb
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    kkeyboard insert is not working...
    but mouse click command is ok...


    how to fix this??

  9. #8
    rexex21
    rexex21 is offline
    Guest
    Join Date
    2013 Apr
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    can u explain more about your code please?

  10. #9
    kelvinwu
    kelvinwu is offline
    Guest
    Join Date
    2013 Apr
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    it's not working for me too. do i need to mod anything before i can use it?

  11. #10
    cyphergenetics
    cyphergenetics is offline
    Guest
    Join Date
    2013 Sep
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    So i got the position except for that "if Not($HP == 8506130) Then" how do i get that color? mine is just in hex.. it just keeps on tabbing if i changed that hex to decimal.. help?

Similar Threads

  1. Using assembly in AutoIT
    By proseco91 in forum Forsaken World
    Replies: 1
    Last Post: 2012-08-04, 03:47 AM
  2. [Help]Autoit with xtrap
    By snOw. in forum Aika Online
    Replies: 4
    Last Post: 2012-01-09, 02:33 PM
  3. [Help] Last Chaos AutoIt Bot
    By pohkak in forum Last Chaos
    Replies: 2
    Last Post: 2011-07-05, 07:09 PM
  4. [Request] JD vengeance autoit bot
    By Tsouliang in forum Jade Dynasty
    Replies: 0
    Last Post: 2011-06-03, 07:47 AM
  5. [Bot] Jade Dynasty AutoIt bot
    By Dwar in forum Jade Dynasty
    Replies: 18
    Last Post: 2011-06-03, 07:35 AM
Visitors found this page by searching for:

autoit ro2

ro2 autoit

ro2 bot autoit

ro2 bot

autoit ragnarok online 2

autoit script ro2

ro2 sea bot

autoit for ro2

ragnarok online 2 autoit script

bot ro2 sea

ro2 autoit bot

bot for ro2

ragnarok 2 autoit

ro2 autoit script

autoit ro2 bot

autoit ro2 bot scripts

ro2 bot scripts

ragnarok online 2 autoit

autoit bot ro2

script bot ro2

bot ro2

autoit bot ragnarok 2

Autoit botautoit script ragnarokautoit script for ro2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •