Results 1 to 5 of 5

Thread: Wpeeee .....

  1. #1
    chivien999
    chivien999 is offline
    Guest
    Join Date
    2012 Jan
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Wpeeee .....

    DLL injection error on every processes that I use it on
    Using Windows 7 x86 ultimate
    Tried Compatility mode
    Turned off AV and Firewall
    THe dll name is correct and I put it in the same folder
    Fixes ?

  2. #2
    jefsson
    jefsson is offline
    Member-in-training jefsson's Avatar
    Join Date
    2011 Jul
    Posts
    139
    Thanks
    143
    Thanked 145 Times in 34 Posts
    Rep Power
    0
    I use window 7 x86 work got straight to wpe pro.
    Try new low wpe pro

  3. #3
    HongSuYong
    HongSuYong is offline
    New member
    Join Date
    2012 Jan
    Posts
    28
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Unhooked with Antirootkit ... still same

  4. #4
    vincent2
    vincent2 is offline
    New member
    Join Date
    2011 Dec
    Posts
    23
    Thanks
    10
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0
    THat work guys!!
    try you check fire wall and antivirus!!
    you must deactive that all...

  5. #5
    The_USDL
    The_USDL is offline
    Senior Member The_USDL's Avatar
    Join Date
    2011 Oct
    Posts
    201
    Thanks
    24
    Thanked 538 Times in 47 Posts
    Rep Power
    0
    Try running as administrator.
    And sometimes the dll is blocked by antivirus software.
    Disable the antivirus, download the WPE again.
    Extract into a new folder
    run as administrator.

Visitors found this page by searching for:
Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •